Belgium

DNX5190DABS
 • DNX5190DABS
 • DNX5190DABS
 • DNX5190DABS
 • DNX5190DABS
 • DNX5190DABS
 • DNX5190DABS
 • DNX5190DABS
 • DNX5190DABS
 • DNX5190DABS
 • DNX5190DABS
 • DNX5190DABS

Images additionnelles

DNX5190DABS

Système de Navigation, écran WVGA 6.8", radio numérique DAB intégré et connexions smartphone améliorés.

Le DNX5190DABS est prêt pour le nouveau monde connecté. Ce modèle multimédia à écran tactile WVGA de 6,8 pouces comprend un module de navigation Garmin intégré de haute qualité, une radio numérique DAB+, une double connectivité USB, un lecteur CD/DVD, le Bluetooth pour les appels mains libres et le streaming audio. Prêt pour Apple CarPlay, Android Auto et Android USB mirroring. Ce système de divertissement/navigation embarqué KENWOOD dépassera toutes vos attentes.

 • Compatible avec Apple CarPlay
 • Compatibles avec Android Auto
 • Système de navigation embarqué
 • Map Care pour mise à jour cartographique
 • Illumination variable des couleurs
 • Menu principal personnalisable
 • Analyseur de spectre
 • Tuner DAB+ intégré
 • Technologie Bluetooth® embarquée
 • Connexion simultanée de 2 téléphones
 • KENWOOD Music Mix
 • Compatibles iPod / iPhone
 • Procéesseur de son numérqiue
 • Egaliseur

Points forts

Ecran tactile résistif clair de 6.8" LCD WVGA offrant une image nette et des couleurs vives.
Radio Numérique DAB+ intégré, pour une qualité sonore exceptionnelle sans interférence.
Dotées de la technologie Bluetooth pour les appels mains libres et la diffusion audio.
Compatible avec Android Auto™ et Apple CarPlay™ via connexion USB.
Prend en charge l'application "Spotify" pour contrôler Spotify directement depuis le récepteur
Dotées du'n processeur de son, alignement temporel, X'over et égaliseur graphique numérique.
Dispose de 3 entrées de caméra qui offrent le maximum de confort, de flexibilité et de sécurité.
Lien de navigation bidirectionnel pour caméra de tableau de bord optionnelle DRV-N520.
Roulez en toute sérénité avec le système de navigation embarqués de Garmin.
3 ans de mise à jour cartographique gratuite / 5 ans d'essai gratuit de KENWOOD Traffic Powered By INRIX™.
Entrée audio/video, sortie audio/video, entrée HDMI et deux entrées de caméra.
3 sorties pré-amplifiées de haute puissance (4,0V) RCA pour étendre le système
Fichier Hi-Res Audio (audio haute résolution) pris en charge.

 


Guidance by Garmin

Routebegeleiding door Garmin, met 3 jaar gratis kaartupdate.

Met de toonaangevende Garmin-navigatiesoftware, die een verscheidenheid aan weergave-opties biedt om het rijden gemakkelijk te maken. Alle DNX-navigatiesystemen zijn uitgerust met een geavanceerde Multi-Route Review-functie. Met deze geavanceerde route-optimalisator kan de gebruiker de optimale rijroute vinden. Door de routevoorkeur in te stellen als "Op verzoek" in het navigatiemenu, kan de gebruiker kiezen uit "Snellere tijd", "Kortere afstand" of "Minder brandstof" voor de routeberekening. De ingebouwde TMC-tuner biedt realtime verkeersinformatie. Het systeem kan ook een route berekenen om files te vermijden op basis van de ontvangen verkeersinformatie.
Raak niet verdwaald door oude kaartgegevens. Inclusief 3 jaar Map Care zodat u steeds op de meest recente kaartinformatie kunt beschikken. Nadien zijn kaart updates betalend. Download de nieuwste kaarten online op een (micro)SD-kaart en plaats deze in uw navigatiesysteem, laat u begeleiden met volle vertrouwen.
De meest recente beschikbare kaart: https://kenwood.garmin.com/kenwood/site/

 


Apple CarPlay via USB aansluiting.

Apple CarPlay™ Apple CarPlay is een veiligere manier om uw iPhone in de auto te gebruiken. Praat simpelweg met Siri of gebruik het groot aanraakscherm van uw KENWOOD multimediasysteem om via Apple Maps routebeschrijvingen te ontvangen, telefoongesprekken te voeren, uw voicemail te beluisteren, tekstberichten of WhatsApp berichten te beluisteren/versturen of naar muziek te luisteren, terwijl u ondertussen op de weg kunt blijven letten. Met de nieuwste iOS-versie (iOS 12.0 en hoger) worden navigatie-apps van andere leveranciers, zoals Google Maps™ en Waze™, ook ondersteund.
Voor meer details over compatibiliteit, raadpleeg: www.apple.com/ios/feature-availability/#applecarplay-applecarplay

Apple-CarPlay_Home-screen CarPlay-Navigation-screen CarPlay_Phone-screen CarPLay_Music-screen
Home Navigatie Telefoon Muziek

 

 


Android Auto via USB aansluiting.

Android Auto is ontworpen met het oog op veiligheid zodat u uw Android phone op een veilige manier kan gebruiken in een voertuig. De multimedia-ontvangers van KENWOOD combineren een intuïtieve spraakgestuurde interface met een groot touchscreen en superieure geluidskwaliteit, waardoor het de perfecte aanvulling is op uw leven in de auto. U kunt zelfs naar muziek luisteren en deze bedienen vanaf uw favoriete streamingdiensten zoals Pandora en Spotify. Navigeer naar waar u wilt met Google Maps of Waze. (compatibele Android telefoon vereist)
Voor meer details over compatibiliteit, raadpleeg: www.android.com/auto/

AndroidAuto_Home-screen AndroidAuto_Navigation-screen AndroidAuto_Phone-screen AndroidAuto_Spotify-screen
Home Navigatie Telefoon Muziek

 

 


Wireless mirroring for android

USB Mirroring voor Android.

USB Mirroring voor Android is oplossing om al uw Andoird-smartphone apps af te beelden en te gebruiken op het groot scherm van uw KENWOOD receivers met enkel een USB verbinding tussen de twee apparaten. Deze oplossing is enkel beschikbaar bij gebruik van geschikte Android-smartphones. Sommige kenmerken en/of applicaties zijn niet beschikbaar in alle landen.

 


High-resolution audio illustration

High-Resolution Audio

Audio met hoge resolutie is hoogwaardig geluid dat de CD-norm overtreft. Alle details van uw favoriete muziek komen schitterend tot hun recht. Met ultrahoge en lage frequenties wordt u meegevoerd in een rijke en hoogwaardige sonische wereld.

 


3 camera inputs illustration

Drie camera aansluitingen.

Om nog slimmer, gemakkelijker, flexibeler en veiliger te rijden, is deze multimedia receiver voorzien van 3 camera-ingangen. Met 3 camera-ingangen kunt u een camera aan de voorzijde een camera aan de achterzijde en een dodehoekcamera aansluiten. De 3 camera-ingangen ondersteunen ook diverse andere configuraties, zoals de aansluiting van 2 dodehoekcamera's en een achteruitrijcamera. Met de bedieningselementen op het scherm kunt de nodige instellingen doen en kan u van camerabeelden wisselen. De AV-ingang kan omgezet worden als derde camera ingang.

 


Sound Tuning technologieën

Sound-Quality_Position-DTA Audio-Quality_13-Band-EQ
Digital Time Alignment. 13-band Graphic Equalizer.
 

De in dit toestel ingebouwde Digital Signal Processor (DSP) is een microprocessor die geoptimaliseerd is voor het naadloos bewerken van grote (digitale) audio gegevensstromen. Een DSP is een krachtig hulpmiddel en biedt functies zoals ingangssignaalregeling, crossovers, egalisatie, tijduitlijning, luisterpositie, geluidseffecten en regeling van het uitgangsniveau. Deze tool helpt je een verbluffende geluidskwaliteit te bereiken door luisterruimte van je auto en het geluid van je luidsprekers en eventuele subwoofer(s) en versterker(s) op elkaar af te stemmen.

Digital Time Alignment (DTA) De geluiden afkomsting vanuit de verschillende luidsprekerslocaties in uw voertuig worden op digitaal wijze zodanig op elkaar afgestemd dat ze allemaal op precies hetzelfde moment aan uw oren toekomen.

13-band Graphic Equalizer geeft u de mogelijkheid om de geavanceerde geluidseigenschappen nog te verfijnen en een professionele geluidskwaliteit in uw auto te bereiken. Hiermee kunt u parameters zoals Q-factor, filterhelling, frequentie en versterking op afzonderlijk instellen. Met aanpassingen van de crossover, hoge en lage doorlaatfilters kan een realistischer geluid worden geleverd.