Belgium

DNR992RVS
 • DNR992RVS
 • DNR992RVS
 • DNR992RVS
 • DNR992RVS
 • DNR992RVS
 • DNR992RVS

Extra afbeeldingen

DNR992RVS

Navigatie systeem / Digitale media AV receiver met 10.1 inch HD Display, uitgebreide draadloze smartphone connecties & digitale radio DAB+.

Upgrade uw af-fabriek audiosysteem met het nieuwste KENWOOD navigatiesysteem. Uitgerust met een stijlvol 10,1-inch groot en in één oogopslag overzichtelijk HD-scherm. Bevat de toonaangevende Garmin-navigatiesoftware voor vrachtwagens, bestelwagens, Campers en auto's met een verscheidenheid aan weergaveopties om het rijden gemakkelijk te maken. Draadloze smartphoneverbindingen voor toegang tot telefoon, muziek en berichten vanaf uw telefoon zonder kabels aan te sluiten. Inclusief CarPlay, Android Auto & Wireless Mirroring voor Android. De 4 Camera-ingangen zorgen voor extra veiligheid, gemak en flexibiliteit. Voor optimale geluidsprestaties gebruikt u de ingebouwde DSP met zijn Time Alignment en grafische equalizer om de geluidskwaliteit af te stemmen op uw smaak.
 • Vrachtwagen/Camper navigatie
 • Map Care
 • Hoog definitie (HD) scherm
 • WiFi geïntegreerd
 • Werkt met Android Auto via USB
 • Werkt met Apple CarPlay™ via USB
 • HDMI Ingang
 • Bluetooth-technologie geïntegreerd
 • Voltijdse verbinding van 2 telefoons
 • Ondersteunt KENWOOD Music Mix
 • Ondersteunt KENWOOD Remote App.
 • Ondersteund KENWOOD Portal App
 • Dual-zone functie
 • Snelkoppelingen op startscherm veranderen

Belangrijkste Eigenschappen

10,1" HD (1280 x 720px) LCD-scherm voor scherpe, contrastrijke beelden, levendige kleuren en superieure brede kijkhoek
In drie richtingen verstelbare 'zwevend' scherm (op/neer, voor-/achteruit en kantelen).
Ingebouwd Wi-Fi voor gemakkelijke draadloze verbinding met een compatibele smartphone.
Ondersteunt CarPlay & Android Auto zowel draadloos (WiFi) als via USB kabel.
Ondersteunt 'Android USB Mirroring' voor het spiegelen van Android smartphonescherm, inclusief 2-weg aanraakbediening
Uitgerust met het toonaangevende Garmin-navigatiesysteem om veilig en snel uw bestemming te bereiken.
Routes voorgesteld volgens het camper-, vrachtwagen- of autoprofiel. Campercontact(POI's) door NKC, ACSI & HERE campingsites.
3 jaar Garmin 'Map Care' service.
Digitale DAB+ tuner voor ruis- en storingsvrije ontvangst en kristalhelder digitaal stereogeluid
Geïntegreerde Bluetooth-technologie voor handenvrij bellen en audio-streamen. (Beschikbare functies zijn afhankelijk van de mobiele telefoon).
Compatibel met Hi-Res Audio, dat een helderder en gedetailleerder geluid biedt dan standaard gecomprimeerde digitale audioformaten
Voorzien van 4 camera-ingangen die zorgen voor meer rijcomfort, flexibiliteit en veiligheid.
Ultime geluidsbeeld is in te stellen doormiddel van de ingebouwde DSP en zijn DTA, 13-band EQ, X'over,...
Stuurafstandsbediening- en OEM-displayinterface voorbereid (optionele autospecifieke interface vereist).

 


Guidance by Garmin

Routebegeleiding door Garmin, met 3 jaar Map Care.

Het DNR992RVS-multimediasysteem van KENWOOD uitgerust met een stijlvol 10,1-inch groot en in één oogopslag overzichtelijk HD-scherm, omvat het toonaangevende Garmin-navigatiesoftware voor vrachtwagens, bestelwagens, Campers en auto's met een verscheidenheid aan weergaveopties om het rijden gemakkelijk te maken. Wanneer u dit systeem installeert, kunt u met een eenvoudig aanpasbaar configuratiemenu de hoogte, breedte, gewicht en het aantal assen van uw voertuig invoeren. Zodra het systeem deze informatie heeft, zal het geschikte veilige reisrichtingen selecteren. Voor grote voertuigen kan er een schermwaarschuwing verschijnen in grijs, oranje of rood, afhankelijk van de ernst van de situatie. De POI-dataset bevat ook nuttige plaatsen voor camperplaatsen en diensten van ACSI™, HERE en NKC voor de beste camperhulpbronnen in heel Europa en nuttige punten voor vrachtwagengebruik, zoals snelwegdiensten, wegenwachtdiensten en weegbruggen. Met deze geavanceerde route-optimalisator kan de gebruiker de optimale rijroute vinden. Door de routevoorkeur in te stellen als "Op verzoek" in het navigatiemenu, kan de gebruiker kiezen uit "Snellere tijd", "Kortere afstand" of "Minder brandstof" voor de routeberekening. De ingebouwde TMC-tuner biedt realtime verkeersinformatie zodat navigatiesysteem een route kan berekenen om files of andere verkeersproblemen te vermijden. Met Map Care bent u gerust dat u gedurende eerste 3 opeenvolgende jaren uw DNR992RVS kunt uitrusten met de meeste recente kaarten, daarna zijn de kaartupdates betalend.
De meest recente beschikbare kaart: https://kenwood.garmin.com/kenwood/site/

 

 


7 inch versus 10.1 inch illustration

 

Krachtig 10.1 inch HD Display.

De KENWOOD DNR992RVS is uitgerust met eeen 10.1 inch HD scherm met meer ruimte voor meer informatie zodat u in één oogopslag alles kunt overzien.

 


WVGA versus HD display illustration

 

Hoge definitie capacitief aanraakscherm voor een unieke kijkervaring en gebruiksgemak.

Het HD scherm met zijn 1280 x 720 pixels resolutie hoge pixeldichtheid zorgt voor unieke kijkervaring dankzij de levendig en dynamisch detailweergave en haarscherpe teksten gecombineerd met de super gebruiksvriendelijk grafische gebruikersinterface en zijn capacitief aanraakscherm voor het ultime gebruiksgemak.

 


OCA display illustration

 

Een hoge helderheid, hoog contrast en warme kleurtemperatuur

Optisch heldere lijm of Optical Clear Adhesive (OCA) is gebruikt om de luchtlaag tussen het aanraakscherm en het LCD scherm te verwijderen en zo lichtreflecties tussen de tweee lagen te onderdrukken. Schermcontrast en helderheid nemen hierdoor sterk toe en zorgen voor een nog betere zichtbaarheid in verschillende omstandigheden.

 


Floating Panel Mechanism met 3-wegs instelling.

Het robuste floating mechanism is zeer stabiel onder alle omstandigheden. Het kan gemonteerd worden ongeachte de afmetingen van de opening in het dashboard. Additioneel is het mogelijk om de positie van het scherm ten op zichte van het dashboard op de volgende 3 manieren aan te passen zodat u dit systeem kunt monteren in een ruim aanbod van voertuigen..

Floating-screen_Mechanism tilt control Floating panel + Up-Down Mechanism control Floating screen Up/down Mechanism control
Tilt Up / Down (fixed by screws) Forward / Backward (fixed by screws)

 


De ultieme "All in One" smartphone integratie via bekabeld of draadloos.

Apple Carplay home screen Android auto home screen Wireless mirroring for Android
Draadloos Apple CarPlay.
& bekabeld via USB.
Draadloos Android Auto.
& bekabeld via USB..
Draadloos spiegelen voor Android.
 

Apple CarPlay geeft iPhone gebruikers een intuitieve manier om te bellen, navigatie te gebruiken, naar muziek te luisteren en toegang tot hun berichten te geven door simpelweg te praten of een toets te gebruiken. Vanaf iOS 12.0 en hoger worden 3de partij navigatie app's zoals Google Maps™ ook ondersteund op geschikte iPhone's. De aansluiting kan zowel draadloos als bekabeld via een USB verbinding.
Android Auto is veilig manier om uw Android phone te gebruiken in een voertuig. De KENWOOD receivers combineren het intuitief gebruiken van de stem met het groot aanraakscherm en een superieure geluidskwaliteit. De aansluiting kan zowel draadloos via Wi-F als bekabeld via USB verbinding. De draadloze verbinding tussen de twee apparaten is enkel mogelijk bij gebruik van een Android smartphone die deze functie ondersteund.
Houd er rekening mee dat de online navigatie-apps niet beschikbaar zijn bij gebruik van Android Auto op dit toestel!
Draadloos scherm spiegelen (Wireless Mirroring) is de draadloze oplossing om uw smartphone apps af te beelden en te gebruiken op het groot scherm van uw KENWOOD receivers zonder enige kabelverbinding tussen de twee apparaten. Deze oplossing is enkel beschikbaar bij gebruik van compatibele Android phones. Sommige kenmerken en/of applicaties zijn niet beschikbaar in alle landen.
Voor details, raadpleeg : www.android.com/auto/ of www.apple.com/ios/feature-availability/#applecarplay-applecarplay

 


High-resolution audio illustration

Hi-Res Audio

High-Resolution Audio is geluid van hoge kwaliteit dat de cd-normen ver overtreft en 192kHz/24bit audiobestanden kan afspelen. Het legt details en nuances van de ultrahoge tot lage frequenties prachtig vast en drukt ze prachtig uit. Zowel CD als Hi-Res Audio zijn gedigitaliseerde versies van het daadwerkelijke geluid; Hi-Res Audio kan het geluid gedetailleerder digitaliseren en opslaan dan cd, zodat de golfvorm van het geluid dichter bij het originele geluid komt. Hi-Res Audio heeft 6,5 keer meer informatie dan standaard cd-kwaliteit..

 


4 camera inputs illustration

Vier camera aansluitingen.

Dit toestel bevat 4 camera ingangen die u voorzien van flexibiliteit en veiligheid. Op de aansluiting voor de camera vooraan kunt kiezen voor bijvoorbeeld de KENWOOD CMOS-320 (afzonderlijk verkocht) of een ander type camera. Op de aansluiting voor de camera achteraan een achteruitrijcamera en op de derde aansluiting een dodehoekcamera (links of rechts). De AV-aansluiting kan ingesteld worden als vierde camera ingang. Het instellen en selecteren van de verschillende camera's gebeurt eenvoudig op het grote scherm van de KENWOOD receiver en zijn gebruiksvriendelijke gebruikersinterface.

 


Picture CMOS-740HD

Voor /achter camera aansluiting voor HD camera

De DNR992RVS ondersteund HD video weergave. De optioneele CMOS-740HD voor- of achtercamera maakt beelden in hoge resolutie (1280 x 720 pixels). Wanneer deze laatste aangesloten wordt op de aansluiting voor de voorste of achterste camera ingang, wordt het 180° breed camerazicht getoond op het grote scherm van dit toestel in HD kwaliteit. Met deze camera aangesloten kunt eenvoudig en in alle veiligheid parkeren dankzij het getoonde haarscherpe beeld van voor of achter uw voertuig. Dankzij de HD-TVI technologie, kunnen HD beelden van de CMOS-740HD doorgestuurd en getoond worden op het HD scherm van de DNR992RVS gebruik makend van een standaard analoge RCA kabel.