Belgium

KR-W8000SCD-B
  • KR-W8000SCD-B
  • KR-W8000SCD-B
  • KR-W8000SCD-B
  • KR-W8000SCD-B
  • KR-W8000SCD-B
  • KR-W8000SCD-B

Extra afbeeldingen

KR-W8000SCD-BNieuw

SMART Hi-Fi CD Receiver

De KR-W8000SCD is een praktische alles-in-één oplossing die alle voordelen van een compleet hifi-systeem combineert in een strak vormgegeven behuizing. Met een volledig assortiment moderne bronnen en aansluitmogelijkheden, wordt de slimme CD-receiver aanbevolen als het perfecte stereo controlecentrum voor hifi-fans. Er is zelfs een geïntegreerde digitale versterker met DSP-technologie en 2x 30W RMS vermogen aan boord, waardoor de KR-W8000SCD een krachtige geluidsspeler is voor HiFi-luidsprekers. Naast de enorme luidsprekerterminals maken analoge en digitale ingangen (optisch/coaxiaal) de aansluiting van een grote verscheidenheid aan spelers mogelijk, zoals tv-ontvangers of gameconsoles. Als je de aangesloten speakers wilt uitbreiden in het diepe basbereik, vind je een woofer uitgang voor een actieve subwoofer. Voor vinyl liefhebbers biedt de phono-ingang (MM) de mogelijkheid om direct een draaitafel aan te sluiten. De slimme ontvanger ondersteunt ook draadloze standaarden zoals Bluetooth-audiostreaming of netwerkdiensten zoals Spotify of Deezer, die net als de geïntegreerde internetradio en podcastspeler hun gegevens via WiFi van het internet halen.

Digitale versterker met DSP

De geïntegreerde digitale versterker met DSP-technologie heeft een uitgangsvermogen van 2 x 30 Watt en maakt van de slimme CD-receiver een krachtige speler voor HiFi-luidsprekers. Als je het basbereik wilt uitbreiden, is er een wooferuitgang voor het aansluiten van een actieve subwoofer. Voor geluidsoptimalisatie zijn tien voorgeprogrammeerde equalizer-curven en een geluidsgeheugen, voor het individueel aanpassen van lage en hoge tonen, beschikbaar.

Slimme entertainment-allrounder

Als veelzijdige alles-in-één CD-receiver is de KR-W8000SCD ontworpen om internetradio, podcasts, Spotify en Deezer via WLAN en vanaf smartphones of tablets via Bluetooth te streamen, maar ook om CD's af te spelen en DAB+ radioprogramma's te ontvangen.

Diverse aansluitmogelijkheden

Naast de solide luidsprekerterminals maken analoge en digitale ingangen (optisch/coaxiaal) de aansluiting van verschillende spelers zoals tv-ontvangers of gameconsoles mogelijk. Voor vinylliefhebbers biedt de phono-ingang (MM) de mogelijkheid om direct een platenspeler aan te sluiten. Via de USB-poort aan de voorkant kunnen USB-opslagmedia met MP3-bestanden worden afgespeeld.

Gemakkelijk te bedienen en groot display

Naast de meegeleverde IR-afstandsbediening kan de Smart HiFi CD-receiver nog comfortabeler via de smartphone worden bediend. Hiervoor moet de OKTIV- of UNDOK-app op de mobiele telefoon zijn geïnstalleerd en via WLAN met de CD-receiver zijn verbonden. Het hoofdmenu van de KR-W8000SCD verschijnt nu op het display van de smartphone en alle functies kunnen gemakkelijk via de mobiele telefoon worden bediend. Het grote TFT-kleurendisplay op de CD-receiver toont duidelijk alle instellingen, informatie over de geselecteerde bron, titel, album, artiest, zenderlogo's of diavoorstellingen in uitstekende resolutie.


Belangrijkste Eigenschappen

3,2" TFT kleuren scherm
2 x 30W RMS / Versterker met DSP
Aluminium frontpaneel met twee draaiknoppen
Internetradio / Podcasts via WiFi / Spotify Connect / Spotify HiFi / Deezer
DAB+ en FM RDS Ontvanger
BLUETOOTH Audiostreaming (A2DP)
CD-drive voor audio-CD's, MP3- en WMA-bestanden
USB (FAT16 / FAT32 ondersteund muziek formaat: MP3)
Analoge lijningang / phono-ingang (MM) / 2 x Digital In (optisch / coaxiaal) voor tv, receiver of andere bronnen
Analoge lijnuitgang / digitale uitgang (optisch / coaxiaal) / subwoofer uitgang
3,5 mm hoofdtelefoon aansluiting
Vaste luidspreker aansluitingen
Bedienbaar via smartphone-app UNDOK / OKTIV
Afstandsbediening meegeleverd