GPS-navigatiepakketten voor campers & caravans

Ontdekt de selectie van onze DMX-modellen die aangeboden worden als pakket met de 'Sygic GPS Navigation with Caravan Routing'-app.
Deze exclusieve campernavigatie app met routeplanning houdt rekening met de afmetingen van het voertuig voor lage bruggen en smalle wegen. Met downloadbare Europese kaarten van 48 landen, die eventueel ofline kunnen worden gebruikt, camper specifieke POI's , live verkeersinformatie, flitscamera's en nog veel meer.
Met het groot en haarscherpe aanraakscherm van de KENWOOD multimedia receiver en zijn uitmunende geluidskwaliteit, wordt het bedienen van deze app via Carplay of Android Auto een kinderspel.
Met de bijgeleverde QR-code kun je de applicatie downloaden, beschikbaar in de Google Play Store en Apple App Store, en vervolgens de 3-jarige licentie van 'Sygic GPS Navigation with Caravan Routing' activeren.

Camper GPS Navigatop package

Navigatie geoptimaliseerd voor uw voertuigtype, grootte en gewicht: Vermijd lage bruggen, smalle straatjes en andere gevaren en onaangename situaties. Voer gewoon het voertuigtype, de hoogte, lengte, gewicht en andere instellingen in. De app berekent de route volgens de ingestelde parameters op alleen geschikte en veilige wegen.
Geschikt voor CarPlay en Android Auto: De Sygic-app is ontworpen voor toegang via Apple CarPlay en Android Auto, zodat je de Sygic-navigatie-app veilig en optimaal kunt gebruiken zonder je mobiele apparaat te hoeven gebruiken.
Real-time verkeersinformatie: Real-time informatie over de verkeerssituatie op de weg, wordt elke 2 minuten bijgewerkt. Als er een nieuwe vertraging op de route is, ontvang je automatisch een sneller routesuggestie.
Duizenden caravanplaatsen (POI's): Ontdek en navigeer naar duizenden campings, hotels, restaurants, toeristische attracties en meer met gedetailleerde POI-informatie.
Tankstations: Tank tegen de beste prijs met realtime informatie over brandstofprijzen langs je route. Houd er rekening mee dat je een internetverbinding nodig hebt om de informatie over brandstofprijzen te ontvangen.
Betrouwbare offline 3D-kaarten met gratis kaartupdates: Nooit meer verdwalen wachtend op een signaal. Off-line kaarten garanderen dat je altijd alles vindt wat je nodig hebt, zelfs zonder internetverbinding. Ze zijn handig als je in het buitenland rijdt of in gebieden met een slechte signaaldekking. We werken de kaartgegevens meerdere keren per jaar bij.
Routeplanning en -optimalisatie voor meerdere (tussen)stops: Plan je reis vooruit en stel routes op met maximaal 150 waypoints. Pas eenvoudig de volgorde van de routepunten aan of kies de optie "Optimaliseren". De app zal de routepunten herschikken om de beste efficiëntie te bereiken.
Snelheidslimieten en flitsers in één oogopslag: Toont de huidige snelheid en de maximumsnelheid. Duidelijke visuele en akoestische waarschuwingen en duizenden mobiele en stationaire flitsers voorkomen onaangename verrassingen.

en nog veel meer ....